[영국] 켈로그, 맨체스터 사업장에 상하수도 자급 면허 신청

글로벌 식품 제조 회사인 켈로그(Kellogg 's)는 영국 맨체스터(Manchester) 시설에 대한 물 및 하수도 자체 공급 면허를 신청하여 물 사용을 보다 효율적으로 관리하고 절감 효과를 거두었다.
 

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켈로그 (Kellogg 's)는 2015 년 기준으로 용수 사용량을 15% 줄이겠다는 약속을 했다.


켈로그 (Kellogg 's)는 물관리회사인 워터스캔(Waterscan)에 켈로그 최대 규모의 유럽사업 인 맨체스터 제조시설에서 자사의 물 소매 기능을 맡기로 임명했다.

Ofwat가 면허 신청서에 대한 실사를 완료하면, 켈로그(Kellogg 's)와 워터스캔(Waterscan)은 상업 폐수 배출과 같은 결정에 대해 더 많은 통제권을 갖게 된다. 결정은 또한 켈로그가 도매가를 지불할 수 있다는 것을 의미하므로 절약을 가져온다.

켈로그(Kellogg 's)의 맨체스터 공장장인 폴 리글리(Paul Wrigley)는 "옵션을 살펴본 후 수자원 공급 면허를 취득하면 데이터를 완벽하게 통제하고 신뢰할 수있게 됨에 따라 수자원 절감 목표를보다 빨리 달성 할 수 있다고 판단했다"라면서 "Waterscan 전문가 팀과 자체 공급 프로세스를 통해 협력하는 것이 중요하다. 이 회사의 혁신적이고 진취적인 접근 방식은 우리 회사의 가치와 매우 유사하다"라고 말했다.

식품 제조업체로서 Kellogg 's는 기존의 물관리와 관련된 목표를 가지고 있다. 이 회사는 2015 년 기준으로 물 사용량을 15 % 줄이기 위해 노력해 왔다. 회사는 15% 감축을 달성하기 위해 공장의 25 %에 걸쳐 물 재활용 프로젝트를 도입 할 것을 표명했다. 2005년과 2015 년 사이에 회사는 물 사용량을 10% 줄였다.

최근에는 켈로그 (Kellogg)가 쉽게 재활용 할 수 있는 시리얼 파우치를 도입하고 프링글스 캔(Pringles can)을 재활용하는 솔루션을 포함하여 새로운 지속 가능한 포장 약속을 발표했다.

Waterscan의 상무이사(Managing Director)인 닐 펜들(Neil Pendle)은 "지속가능한 비즈니스를 이끌어 나가는 선도기업인 Kellogg 's와 파트너가 되어 매우 자랑스럽게 생각한다. 물의 중요성과 회사가 항상 적극적으로 관리에 전념하고 있는 것을 감안할 때, 우리는 켈로그 (Kellogg 's)와 함께 자체 공급에 협력하는 것이 지금까지의 물관리 프로그램의 성공을 기반으로 할 것이라고 확신한다"고 말했다.

닐 펜들(Neil Pendle) 상무는 이어 "우리는 Kellogg 팀을 가장 최근의 Self-Supply User Forum에 맞이하게 되어 매우 기쁘게 생각하며 업계 동급생을 만나고 물 시장 참가자들과 대화를 나눌 수 있었다. 우리는 Kellogg 's가 물 고객에게 더 많은 긍정적 인 영향을 미치도록 돕기 위해 이 독특한 환경에서 식품제조 부문을 계속해서 대표할 수 있기를 매우 희망한다"고 덧붙였다.

[원문보기]

Kellogg’s seeks water self-supply licence for Manchester operations

Food manufacturing giant Kellogg’s has applied for a water and sewerage self-supply license for its Manchester facility, in a bid to gain greater control on water usage and generate savings.

Kellogg’s has appointed water management firm Waterscan to take on the company’s water retail functions at the Manchester manufacturing facility, Kellogg’s largest European operation.

Once Ofwat has completed due diligence on the licence application, Kellogg’s and Waterscan will have more control over decisions such as trade effluent discharge. The decision also means Kellogg’s can pay wholesale prices, thus generating savings.

Kellogg’s Manchester plant director Paul Wrigley said: “After looking at our options, we decided that having a water self-supply licence will help us meet our water reduction targets faster as we will have complete control over and trust in our data. It is important to us that we work with the Waterscan team of experts through the self-supply process. The company’s innovative and forward-thinking approach is very similar to our own company values.”

As a food manufacturer, Kellogg’s has existing goals relating to water stewardship in place. The company has committed to reducing water usage by 15% against a 2015 baseline. In order to reach the 15% reduction, the company has vowed to introduce water recycling projects across 25% of its plants. Between 2005 and 2015, the company reduced its water use by 10%.

More recently, Kellogg unveiled a raft of new sustainable packaging commitments, including the introduction of easily recyclable cereal pouches and a recycling solution for Pringles cans.

Waterscan’s managing director Neil Pendle, said: “We’re very proud to be partnering with Kellogg’s, a leading sustainability motivated business. With water such a big focus and something the company is proactively committed to managing at all times, we are confident that working together with Kellogg’s to self-supply will build on the success of its water management programme to date.”

“We were delighted to welcome the Kellogg’s team to our most recent Self-Supply User Forum where they were able to meet and learn from industry peers and build dialogue with key water market participants. We very much hope that Kellogg’s will continue to represent the food manufacturing sector in this unique setting to help drive further positive impacts for water customers.”

Self-supply
More companies are switching to self-supply to better manage their water use, since the water retail market opened in April 2017.

Ofwat has granted licences to Greene King, Whitbread, Marston’s Coca Cola European Partners, BT and Heineken amongst others. Greene King revealed that the switch to self-supply had enabled the company to reduce its water footprint by more than 140,000m3 since April 2017. Daily, Greene King has realised 384.32m3 in consumption savings ? the euivalent of 676,313 pints.


Four hospitality giants (Greene King, Whitbread, Marston’s and Stonegate Pub Company) have together saved 392,315m3 since they switched to self-supply ? the equivalent of more than 690 million pints.

[출처=필터레이션-프로덕츠(https://www.filtration-products.com/kelloggs-seeks-water-self-supply-licence-for-manchester-operations/) / 2019년 7월 15일]

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